Over ons

Al jarenlang richt Solane zich als internationale producent op het produceren van diverse kinderartikelen en loungekussens. Wij hebben een ruim assortiment aan peutermeubels, speelkleden, multiloungers en zitzakken. Door onze jarenlange ervaring in de textielbranche weten wij precies waar we op moeten letten en produceren wij producten van hoogwaardige kwaliteit.

Zowel de ontwikkeling als de productie van al onze artikelen hebben wij volledig in eigen beheer. Hierdoor hebben wij altijd zicht op de kwaliteit en kunnen wij eenvoudig inspelen op nodige veranderingen en trends. Dit geldt voor zowel de productie in Nederland als die in het buitenland. We blijven onze producten doorontwikkelen en verbeteren, om altijd zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van de consument.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij diverse webshops. Verder richten wij ons vooral op afnemers zoals groothandels, inkooporganisaties en grootwinkelbedrijven. Wij leveren de producten aan onze klanten, maar kunnen u ook de logistiek uit handen nemen. In dat geval beheren wij de voorraden en zorgen we voor een correcte en tijdige levering van onze producten aan uw klanten. Zo wordt u ontzorgd en bent u zeker van tevreden klanten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek.